På Mullsjö Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddagar. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.
Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier.
Välkommen att boka bord
Om du har några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hotellmullsjo.se eller 0392 – 494 00 ❤️
Aktuella öppettider hittar du på sidan:
Öppettider på Mullsjö Hotell & Konferens
Måndag
Timmys pasta med svensk kyckling, paprika, champinjoner och riven parmesan
Tisdag
Pestobakad Svensk kycklingfilé, serveras med rostad potatis och tzatziki
Onsdag
Pannbiff med stekt lök, gräddsås, lingon och kokt potatis
Torsdag
Helstekt kotlettrad med grönpepparsås och stekt potatis
Fredag
Klassiska Wallenbergare med potatispuré, ärtor, skirat smör och lingon
Veckans fisk
Skaldjursgratinerad fiskgratäng med vittvin och dill serveras med kokt potatis
Veckans vegetariska
Krämig tortellini med spenat och ricotta serveras med stekt haloumi och broccoli
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1150:-
Förrätt
Bruschetta med tomat- och basilika serveras med lufttorkad skinka och balsamicoreduktion
Huvudrätt
Stekt Ryggbiff, serveras med grönpeppar, svartpeppar och rosèpepparsås, grillad pak choi samt rostad majs cobettes. Toppas med skott från Edelmanns Trädgård i Mullsjö
eller
Halstrad torskrygg med ramslöksveloute,
vårgrönt samt dillslungad färskpotatis. Toppas med dillolja samt skott från Edelmanns Trädgård i Mullsjö
Dessert
Jordgubbe, fläder och mandeldessert serveras
med mascarpone kräm
Trerätters 435:-
Tvårätters 395:-
Boka bord på 0392-49400
200g nötfärsburgare tillsammans med hamburgardressing, cheddarost, sallad, tomat, saltgurka och tunnskivad lök. Serveras med countryfries
Hotellets carbonara med pasta, bacon & ägg. Toppad med parmesanflakes, ruccola och svartpeppar
Egengjord schnitzel på svenskt kött. Serveras med köketsbearnaisesås, countryfries, ärtor och citron.
Gjord på klassiskt vis med vitt vin och handskalade räkor. Serveras med bröd, smör och hemgjord aioli.
Fråga personalen
Pannkakor med sylt & grädde 95:-
Köttbullar med gräddsås & potatis 155:-