På Mullsjö Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag, á la carte och trerätters helgmenyer. Vi lägger stor vikt vid att använda råvaror av högsta kvalitet och vi strävar efter att dessa ska komma från vår närmiljö för att stödja både djur, natur, miljö och den lokala handeln i Mullsjö. Vi tillagar så mycket som möjligt av vår mat med lokala ingredienser, gärna från skogens skafferi där vi hämtar bär, svamp och viltkött. Vårt närliggande viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, levererar bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier till vår trevliga restaurang.
Restaurangen är öppet till 22.00
Bordsbokning fram till:
Måndag – torsdag 20.00
Fredag – lördag 21.00
Mån – Fre 07.00 – 09.30
Lör – Sön 07.30 – 10.00
Mån – Fre 11.30 – 14.00
Fredag 17.00-21.00
Lördagar 12.00-21.00 (bordsbokning)
Söndag – Ring för förfrågan
Välkommen att boka bord!
Om du har några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hotellmullsjo.se eller 0392 – 494 00 ❤️
Pytt i panna med inlagda rödbetor och saltgurka
Mustig köttgryta med chorizo och paprika. Serveras med kokt potatis och gelé
Kycklingbiffar med smak av fänkål och vitlök. Serveras med örtsås och basmatiris
Pasta carbonara toppad med riven grana padano och ruccola
Helstekt kotlettrad med champinjonsås samt strimlad råstekt potatis
Fiskgratäng med körsbärstomater och dill. Serveras med kokt potatis och smörslungad blomkål
Vegetarisk lasagne med aubergine, spenat och haloumi. Serveras med vitlöks crème
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
145:-
Boka gärna bord här eller på 0392 – 494 00
Vår lunch finns även för avhämtning för 109:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Toast på varmrökt laxröra med inslag av pepparrot och rosépeppar. Toppad med tångkaviar och friterad grönkål
Helstekt dovhjort med svartvinbärssky, palsternackspuré och rårörda lingon. Toppad med krasse från Edelmanns trädgård i Mullsjö
alternativt
Fjällröding med skummad champagnesås, glaserade morötter samt gräslöksolja.
Toppad med körvel och grillad citron
Hotellets kladdkaka serveras med mjölkchokladtryffel,
hallonsorbet samt karamelliserade hasselnötter
Boka bord på 0392 – 494 00 eller i vår onlinebokning