På Mullsjö Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag, á la carte och trerätters helgmenyer. Vi lägger stor vikt vid att använda råvaror av högsta kvalitet och vi strävar efter att dessa ska komma från vår närmiljö för att stödja både djur, natur, miljö och den lokala handeln i Mullsjö. Vi tillagar så mycket som möjligt av vår mat med lokala ingredienser, gärna från skogens skafferi där vi hämtar bär, svamp och viltkött. Vårt närliggande viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, levererar bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier till vår trevliga restaurang.
Restaurangen är öppet till 22.00
Bordsbokning fram till:
Måndag – torsdag 20.00
Fredag – lördag 21.00
Mån – Fre 07.00 – 09.30
Lör – Sön 07.30 – 10.00
Mån – Fre 11.30 – 14.00
Fredag 17.00-21.00
Lördagar 12.00-21.00 (bordsbokning)
Söndag – Ring för förfrågan
Välkommen att boka bord!
Om du har några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hotellmullsjo.se eller 0392 – 494 00 ❤️
Krämig Biffgryta med soltorkad tomat, champinjoner och spenat serveras med ris
Hotellets köttbullar med pressgurka, rårörda lingon och gräddsås, serveras med potatispuré
Kycklingbiffar med chili, citron och fetaost serveras med dragonsås och klyftpotatis
Lasagne serveras med rucola och riven grana padano
Helstekt Svensk örtmarinarad fläskfilé serveras med grönpepparsås, stekt svamp, broccoli samt rostad potatis
Hotellets egenrökta lax serveras med romsås, rostad fänkål och kokt potatis
Okonomiyaki – japansk kålpannkaka serveras med friterad stekost, chilimajonnäs, ingefära och salladslök
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
145:-
Boka gärna bord här eller på 0392 – 494 00
Vår lunch finns även för avhämtning för 109:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Krämig burrata serveras på en bädd av rucola och tomattartar.
Toppas med tryffelolja samt tunnskivad Serrano skinka.
Lågtempererad ryggbiff från Dalsjöfors serveras med grillad tomat, baconlindad sparris och grönpepparsås. Toppas med skott från Edelmanns trädgård i Mullsjö
eller
Halstrad gösfilé serveras med citronhollandaise, hanskalade räkor, grillad citron samt säsongens grönsaker
Dessert
Klassisk creme brulee toppad med färska bär
2 rätters 425:-
3 rätters 485:-
Boka bord på 0392 – 494 00 eller i vår onlinebokning