På Mullsjö Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag, á la carte och trerätters helgmenyer. Vi lägger stor vikt vid att använda råvaror av högsta kvalitet och vi strävar efter att dessa ska komma från vår närmiljö för att stödja både djur, natur, miljö och den lokala handeln i Mullsjö. Vi tillagar så mycket som möjligt av vår mat med lokala ingredienser, gärna från skogens skafferi där vi hämtar bär, svamp och viltkött. Vårt närliggande viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, levererar bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier till vår trevliga restaurang.
Restaurangen är öppet till 22.00
Bordsbokning fram till:
Måndag – torsdag 20.00
Fredag – lördag 21.00
Mån – Fre 07.00 – 09.30
Lör – Sön 07.30 – 10.00
Mån – Fre 11.30 – 14.00
Fredag 17.00-21.00
Lördagar 12.00-21.00 (bordsbokning)
Söndag – Ring för förfrågan
Välkommen att boka bord!
Om du har några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hotellmullsjo.se eller 0392 – 494 00 ❤️
MÅNDAG
Rigatoni med krämig sås på biff, vitlök och champinjoner, toppad med rostade pumpafrön
TISDAG
Vildsvinsgryta med kantareller, enbär och lingon, serveras med kokt potatis och haricots verts
ONSDAG
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
TORSDAG
Fylld svensk kycklingfilé med soltorkade tomater och fetaost, serverad med basilikasås och basmatiris
FREDAG
Helstekt fläskytterfilé med grönpepparsås och potatisgratäng
VECKANS FISK
Ugnsbakad torsk med ägg- och persiljesås, serverad med ångade ärtor och kokt potatis
VECKANS VEGETARISKT
Spenat- och ricottafylld tortellini serveras med friterad halloumi och örtsås.
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
145:-
Boka gärna bord här eller på 0392 – 494 00
Vår lunch finns även för avhämtning för 109:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Trilogi av polkabetor och gulbetor
Serveras med chèvrekräm, honungs- och dijonvinägrett samt rostade valnötter
Svensk ryggbiff från Dalsjöfors
Serveras med portvinssås, brynt smör med doft av schalottenlök och rostad vitlök samt timjanrostade körsbärstomater
eller
Halstrad gös
Med skaldjurssås, bakad purjolök, forellrom och dillslungad delikatesspotatis
Vinkokta päron
Serveras med saffransparfait, rostad vit choklad och karamelliserade, saltade hasselnötter
Trerätters 485:-
Tvårätters 425:-
Boka bord på 0392 – 494 00 eller i vår onlinebokning