Måndag
Provencalemarinerad kotlettrad med gräddkokt kål,
timjansky och rostad potatis
Tisdag
Hotellets rotmos serveras med oxbringa alternativt fläskkorv.
Serveras med 3 olika senap
Onsdag
Klassisk kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Torsdag
Citron- och rosmarinskyckling serveras med pasta samt grönsaker
Fredag
Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatispuré
Veckans fisk
Ugnsbakad fiskfilé med smaker från medelhavet serveras med
citronslungad couscous
Veckans vegetariska
Vitlöksrostad spetskål med örtig smörsås och grönsaker. Toppad med hasselnötter och krasse
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1150:-