MÅNDAG
Köttgryta med sparris, blomkål och rödlök serveras med långkornigt ris
TISDAG
Helstekt fläskytterfilé med ramslöks crème, löksky samt potatisgratäng
ONSDAG
Hotellets lasagne serveras med riven grana padano och örtkräm
TORSDAG
Svensk karré serveras med pressgurka, äppelcidersås och kokt potatis
FREDAG
Dijonmarinerad svensk kycklingfilé serveras med rostad potatis- och dragonsås
VECKANS FISK
Stekt panerad Alaskafilé serveras med spenatstuvning samt rårörda lingon
VECKANS VEGETARISKT
Schnitzel av rotselleri serveras med chilibearnaise och vårprimörer
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
135:-
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1150:-
(personligt)