Kommande månadsmenyer
Här hittar du våra kommande månadsmenyer i den mån vi hunnit planera dem.
April
Förrätt
Krämig burrata serveras på en bädd av ruccola och tomattartar. Toppas med tryffelolja samt tunnskivad Jamon Serrano
Huvudrätt
Lågtempererad ryggbiff från Dalsjöfors serveras med grillad tomat, baconlindad sparris och grönpepparsås. Toppas med skott från Edelmanns trädgård i Mullsjö
alternativt
Halstrad gösfilé serveras med en citronhollandaise, handskalade räkor, grillad citron samt säsongens grönsaker
Dessert
Klassisk crème brûlée toppas med färska bär
Maj
Förrätt
Vit sparris serveras med mousselinesås, rom, tunnskivad rädisa, smörstekt smul samt krasse från Edelmanns trädgård i Mullsjö
Huvudrätt
Pepparstekt svensk oxfilé serveras med ramslöksaioli, säsongens primörer, timjansky samt friterade rotfrukter
eller
Halstrad torsk serveras med brynt smör, färsk riven pepparrot, friterad purjolök samt broccolini
Dessert
Trifle-tiramisu med jordgubbar samt salt chokladkolasås
2 rätters 425:-
3 rätters 485:-
Boka bord på 0392-494 00 eller i onlinebokningen

