MÅNDAG
Frikadeller i tomatsås serveras med pasta linguine samt nötcrunch
TISDAG
Nattbakad kotlettrad från Dalsjöfors serveras med svampsås, rödlöksmarmelad samt kokt potatis
ONSDAG
Färskost och soltorkadtomat fylld svensk kycklingfilé serveras med italiensk potatisgratäng med smak av pesto samt timjansky
TORSDAG
Rotmos med fläskkorv alternativt fläsklägg. Serveras med 2 olika sorters senap
FREDAG
Viltgryta med kött från Viltboden på Hästbråten Gård, morötter, svamp, enbär och rött vin. Serveras med hotellets potatismos och svartvinbärsgelé
VECKANS FISK
Sejfilé i ugnen med krispig topping. Serveras med Sandefjord sås, kokt potatis och haricotsverts
VECKANS VEGETARISKT
Palak paneer med haloumi serveras med ris och nötcrunch
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1150:-
(personligt)