Välkommen till vinterparadiset!

Drömmer du om en magisk vintersemester med gnistrande snö som täcker landskapet och oändliga möjligheter till äventyr?
Då är Mullsjö platsen för dig.

Avkoppling & aktiviteter för hela familjen

Slalombacke

Längdskidor

Pulkabacke

Vandring & Natur

Kallbad & Bastu

Pool & Relax

Choklad & Kaffedrinkar framför brasan

Fantastisk mat & dryck


Vilket hotell passar dig bäst?

Björkhaga Hotell

Björkhaga Hotell & Konferens ligger mitt i Mullsjö och erbjuder en varm och omhändertagande atmosfär med fokus på fantastisk mat och njutning. Hos oss äter & dricker man gott och mår väl helt enkelt! Vi har även en relax med bastu och en bubbelpool i lusthuset i vår vinterträdgård.

www.hotellbjorkhaga.se

Mullsjö Hotell

Mullsjö Hotell & Konferens ligger vackert beläget precis intill Mullsjön och är ett perfekt familjehotell med pool, bastu, kallbad, pulkabacke, lekrum för barnen och barnmeny i restaurangen. Du kan även ta med dig familjens fyrbente vän, då vi erbjuder ett antal rum som är hundtillåtna.

www.hotellmullsjo.se


Några av våra hotellpaket

Skidpaket Slalom

Njut av vintern i skidbacken Mullsjö Alpin. Låt dig sedan bli ompysslad hos oss med relax, middag & frukost. För de små betalar ni mindre och det finns även barnmeny så de orkar stå i backen hela dagarna. Endast 15 minuters bilfärd bort ligger skidbacken Mullsjö Alpin med sju pister 95 M i fallhöjd och 5 liftar med kort liftkö.

Läs mer och boka detta paket på


Hotell Björkhaga eller
Hotell Mullsjö


Längdåkningspaket

Njut av vintern på längdskidorna i spåret i friluftsriket Mullsjö. Låt dig sedan bli ompysslad hos oss med relax, middag & frukost. I Mullsjö med omnejd finns det gott om fina spår för längdskidåkare. På skidspar.se hittar du aktuell information om alla spåren i Mullsjö Kommun.

Läs mer och boka detta paket på


Hotell Björkhaga eller
Hotell Mullsjö


Sportlovspaket

Här kan ni umgås och mysa med familjen. Ni välkomnas med en varm kopp choklad/kaffe med fika i loungen framför brasan. Relaxa och ta en simtur i vår sköna pool eller ett vinterdopp i Mullsjön för den våghalsade med en skön bastu efter. En trappa ner finner ni vårt lekrum, ett mindre och ett större biljardbord att spela på. För barn med spring i benen finns ett allaktivitetsrum där man kan spela innebandy eller pingis.

Läs mer och boka detta paket på


Hotell Mullsjö


Varmt välkommen till Mullsjö!