Måndag
Mustig gulaschgryta på högrev med potatis och en klick crème fraiche
Tisdag
Stekt fläsk med hotellets raggmunkar och rårörda lingon
Onsdag
Jalapeno- och cheddarbiffar med rostade rotfrukter och kall ajvarkräm
Torsdag
Parmesan- och pankopanerade kycklingklubbor & -filé med krämig tomat- och basilikasås och ris
Fredag
Långbakad karré med kantarellsås, stekt potatis och gelé
Veckans Fisk
Saffransdoftande fiskgryta med kokt potatis och aioli
Veckans Vegetariska
Vegetarisk gulaschgryta med potatis och en klick crème fraiche
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Varmt välkommen!
Tips
Köp gärna ett lunchkort hos oss:
10 luncher för 1150:-