MÅNDAG
Tagliatelle med krämig sås på biff, vitlök och champinjoner. Toppad med rostade pumpafrön och riven Västerbottenost.
TISDAG
Stekt fläsk med hotellets löksås eller bruna bönor, serveras med kokt potatis.
ONSDAG
Klassisk kålpudding med skysås, rårörda lingon och kokt potatis.
TORSDAG
Kycklinggryta med röd curry och broccoli serverad med basmatiris och rostade sesamfrön.
FREDAG
Wallenbergare med skirat smör, ångade ärtor och potatispuré.
VECKANS FISK
Halstrad lax med räkhollandaise, kokt potatis, ångad broccoli och citronklyftor.
VECKANS VEGETARISKT
Nudelwok med tofu, broccoli och grönkål toppad med rostade sesamfrön och sojamajonnäs.
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
145:-
Boka gärna bord här eller på 0392 – 494 00
Vår lunch finns även för avhämtning för 109:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)