Måndag
Viltskavsgryta med kantareller serveras med potatismos, lingon och rönnbärsgelé
Tisdag
Klassisk kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Onsdag
Ajvargratäng med kyckling och körsbärstomater. Serveras med nykokt ris
Torsdag
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Fredag
Hotellets schnitzel med bearnaisesås, rostad potatis och citron
Veckans fisk
Mandelbakad torsk med gräslöks béchamelsås och kokt potatis
Veckans vegetariska
Kokospanerad haloumi med rostad sötpotatis och granatäppelsalsa
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Serveras Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Vår lunch finns även för avhämtning för 99:-
Varmt välkomna!
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1150:-