Naturnära mötesmiljöer för produktivitet och inspiration

Välkommen till våra hotell i Mullsjö där vi erbjuder en unik och inspirerande plats för ditt nästa konferensäventyr! Omgiven av den vackra svenska naturen, befinner du dig i en miljö som främjar produktivitet, kreativitet och välbefinnande för både kropp och sinne.

Faciliteter för framgång

Fina konferenslokaler

Omtänksam & familjär stämning

Naturnära omgivningar

Stort utbud av aktiviteter

Kallbad & Bastu

Pool & Relax

Fantastisk mat & dryck

Trevliga rum & sköna sängar


Vilket hotell passar dig bäst?

Björkhaga Hotell

Välkommen till Björkhaga Hotell & Konferens, din destination för en minnesvärd konferensupplevelse mitt i hjärtat av Mullsjö. Hos oss kan du förvänta dig mer än bara möteslokaler; vi erbjuder en varm och välkomnande atmosfär där fantastisk mat och njutning står i centrum. Vår restaurang lockar med delikata rätter och välsmakande drycker, med fokus på lokalproducerat. Efter en lång dag med möten och diskussioner kan du koppla av och återhämta dig i vår relaxavdelning med bastu och en bubbelpool i lusthuset i vår vackra trädgård. Hos oss handlar det inte bara om att arbeta, det handlar om att må väl och njuta av varje stund. Vi tillhandahåller även ett stort antal konferensaktiviteter både på hotellet och i närområdet, hos oss finns aktiviteter för alla smaker. Boka din nästa konferens på Björkhaga Hotell och låt oss ta hand om dig på bästa möjliga sätt!

www.hotellbjorkhaga.se

Mullsjö Hotell

Välkommen till Mullsjö Hotell & Konferens, en idyllisk plats belägen vid den vackra Mullsjön. Oavsett om du planerar en intim sammankomst eller en mer storslagen konferens, har vi de perfekta faciliteterna för dig. Våra konferenslokaler och ytor är rymliga och varierade i storlek, vilket gör det möjligt att anpassa evenemanget efter dina specifika behov. Dessutom kan våra gäster njuta av avkopplande faciliteter som en stor restaurang, pool, bastu, kallbad och en padelbana, perfekt för att skapa en balans mellan arbete och avkoppling. Med vår naturnära omgivning och moderna bekvämligheter är Mullsjö Hotell det ultimata valet för en lyckad och minnesvärd konferens. Vi har även ett mycket stort utbud av olika konferensaktiviteter att erbjuda. Boka din nästa konferens hos oss och upplev den perfekta kombinationen av arbete och nöje!

www.hotellmullsjo.se


Konferenskoncept hos oss

Konferens med det lilla extra

När du ska konferera i södra Sverige hittar du Mullsjö perfekt beläget mellan Göteborg, Stockholm & Malmö, på gränsen mellan Småland och Västergötland. Välkommen att konferera i våra ljusa & inspirerande lokaler för både stora och små sällskap. Vår serviceinriktade personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert konferenspaket med mat, fika och dryck efter önskemål. Kombinera gärna er konferens med någon av våra trevliga gruppaktiviteter.

Läs mer och boka på


Hotell Björkhaga eller
Hotell Mullsjö


Använd vår vackra natur som inspiration

Vad sägs om att göra grupparbetet i naturen? Beställ eftermiddagskaffet i cykelkorgsformat och ta med dina kollegor på en uppfriskande tur längs några av Mullsjös energigivande cykelrundor. Ni kan fika vid Stråkens strand eller ställ cykeln och vandra sista biten genom gammelskogens slingrande stigar till utsikten och ta en skön paus med picknick. Cyklar finns till alla!

Läs mer och boka på


Hotell Björkhaga eller
Hotell Mullsjö


Så här kan en konferens se ut hos oss

En dag med övernattning
09.00 Ankomst till kaffe/te och fralla med bröd från vårt lokala bageri
12.30 Lunch serveras med salladsbord och tre olika rätter att välja på
14.30 Eftermiddagsfika med kaka, ost, kex, marmelader och kaffe/te
16.30 Tillgång till vår relaxavdelning/egentid
19.00 Trerätters middag
Logi i enkel/dubbelrum
07.00 Frukostbuffé
Avresa

Läs mer och boka på


Hotell Björkhaga eller
Hotell Mullsjö


Varmt välkommen till Mullsjö!